Обществена поръчка

 

 

Предмет на възлагане на настоящата поръчка е : „Извършване на строително монтажни работи в столова-разливна на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Чирпан“.

Комплект документи за участие в процедурата можете да намерите тук.

За обекта има издадено разрешение за строеж № 45/26.06.2012 г. Разрешението за строеж е издадено на името на Община Чирпан.

По време на съставяне на актовете и протоколите по време на строителството, съгласно Наредбата № 3/от 31 юли 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството

за съставяне на актове и протоколи по време на строителството участие ще вземе представител на Община Чирпан или изрично упълномощен от тях представител.

Проектът предвижда строителни работи в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Чирпан, кв. 81, УПИ № III за училище. Техническите проекти са разработени въз основа на задание за проектиране от възложителя и скица за проектиране № 58 от 18.03.2011г. При проектирането са спазени стандартите за достъпна архитектурна среда, правилата и нормите за проектиране в Република България.

Сградата, предмет на проекта, е ситуирана в гр. Чирпан, кв. 81, върху УПИ № III. Обектът представлява едноетажна пристройка за столова-разливна на фуга към ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

Ø Проектиран е вход на пристройката по коридора на училището, чрез изрязване на фасаден панел с прозорец, както и самостоятелен вход от север. Отворите около входа и прозореца на пристройката се затварят с гипсокартон.

Ø Столовата-разливна се състои от столова, разливна, мивки, миялно, съблекалня и клозет. Разливната е оборудвана с уреди и работни плотове за подготовка и поднасяне на готова храна.

Ø Конструкцията на сградата е метална. Ограждащите стени са термопанели на метална конструкция. Преградните стени са от гипсокартон. Покривът е едноскатен на метална конструкция и покривна термопанела. Билните окомплектовки и обшивки около врати, прозорци и технологични отвори са еднакви с цвета на термопанелите RAL 6011. В техническото си предложение, участниците трябва да предложат няколко различни цветови гами на термопанелите, като избора от страна на възложителя на който и да е от предложените цветове да не води до промяна на ценово им предложение на участника.

Ø Проектирана е бяла PVC дограма-външни и вътрешни врати, прозорци, изпълнени от профили с прекъснат термомост и стъклопакет.

Работни места – 2 бр.

Максимален брой хора, пребиваващи в помещението – до 50 човека.